♛The Silent Stalker♛
ABOUT ENTRY LINKS



super awesome new year giveaway
Wednesday, 1 January 2014 • 00:00 • 18 comments
                                ASSALAMUALAIKUM READERS ! ^.^



bismillah..
hari ni sempena tahun baru 2014..aku nak lancarkan giveaway aku yang pertama *sebab yang sebelum ni tak dapat sambutan langsung T_T *
aku harap  korang sudi lah join ya.. ;)
giveaway ini akan dijalankan pada 1.1.2014- 7.1.2014

APA YANG KORANG KENA BUAT?

1.Follow blog INI , INI , INI , INI , INI , INI , INI , INI   *wajib*
2.Follow twitter INI INI  *wajib*
3.Like page INI INI , INI , INI , INI , INI , INI *wajib* 
4.Klik INI , INI , INI *tunggu sampai habis loading* *wajib*
5.Klik iklan nuffnang yang ada kat blog aku ni *wajib*

SYARAT-SYARAT

1. Ada blog 
2. Warganegara Malaysia
3. Letak banner yang tak seberapa nak comel tu dalam entry korang
4. Tulis entry yang bertajuk "super awesome new year Giveaway by Miss English"
5.Ceritakan tentang kenangan korang bersama blog korang tu , dah berapa tahun usia blog tu?apa kenangan pahit dan manis korang sepanjang berblogging? dan kenapa korang sayang sangat dengan blog korang tu?
6.Backlink kan banner yang korang dah letak tu ke entry ini
7.Tinggalkan link entry korang tu di ruang Comment here yang ada di bawah entry yang aku tulis ini

Hadiah-hadiah

1.shawl halfmoon x 2 unit (khas untuk top refferel) *disponsor oleh kak hayati*
2. Fridge magnet  x3 orang pemenang *disponsor oleh kak ain*
3. T-shirt x2 orang pemenang *disponsor oleh kak dedeq*
4.Casing duit x3 orang pemenang *disponsor oleh kak eymasu*
5. Top up x3 orang pemenang *disponsor oleh kak aishah*
6. keychain daripada mesir x2 orang pemenang *disponsor oleh kak amalina*
7.Brooch daripada china untuk seorang *disponsor oleh kak amalina*
8.button badge blogger x3 orang pemenang *disponsor oleh kak diana*


Nota penting 

1. Sesiapa yang tak ikut semua syarat di atas , secara automatik penyertaannya akan dibatalkan
2. Pemenang akan dipilih menggunakan random
3.Jika penyertaan kurang daripada 30 orang peserta , giveaway ini akan dibatalkan :(
4.target penyertaan bagi giveaway ini adalah 50 penyertaan
5.Pemenang akan diumumkan pada 11.1.2014 .. jadi,sila alert ya :)
6.Tempoh untuk tuntutan hadiah bagi para pemenang hanyalah selama 1 minggu sahaja daripada tempoh pemenang diumumkan
7. Jika hadiah tidak dituntut sehingga tempoh seminggu daripada tempoh pemenang diumumkan , hadiah dikira ' Burn '



PASTFUTURE
The Silent Stalker


A big thanks for all of you,my blog visitors. Feel free to read the entries and enjoy yourself listening to my blog's theme song. Do leave your footprints at the 'chatting' space provided. I'll follow you guys back.

Stalker[s]





  Stalker[s]
Click "LIKE" first
Daisypath Happy Birthday tickers
Stalking..

Archive