♛The Silent Stalker♛
ABOUT ENTRY LINKS



segmen : jom klik iklan by miss english
Wednesday, 7 August 2013 • 08:09 • 23 comments

                                                -TAMAT-
                                   ASSALAMUALAIKUM READERS ! ^.^
Dengan nama Allah yang Maha pemurah lagi Maha penyayang..



Sempena hari raya yang bakal menjelang,aku nak buat satu segmen yang akan tambahkan earnings 8share dan churp-churp korang..jomlah join ramai-ramai ya.. ^_^ boleh beraya sakan tahun ni.. :) segmen ni berlangsung selama 5 hari aje..esoknya tu dah raya..ramadan akan pergi meninggalkan kita.. :'(
ok,jom tengok syarat-syaratnya

SYARAT-SYARAT WAJIB
1.Follow blog  INI
2.Like fanpage INI
3.Klik SINI , SINI,SINI,SINI,SINI,SINI dan SINI *akan disemak*
4.Buat entry bertajuk Segmen jom klik iklan by Miss English
5.Letakkan banner kat atas tu dalam entry korang
6. Sertakan link iklan korang dalam entry yang korang buat tu
7.backlink kan entry ini..
8.tinggalkan link entry korang tu kat ruang 'bear[s] ' di blog ni,dengan kata lain ruang komen

Setiap penyertaan akan disemak,peserta yang tak tepati semua syarat,saya tak akan klik iklan dia.Sekiranya saya dah klik iklan anda,saya akan komen di entry yang korang buat untuk segmen ini..harap segmen ini dapat sambutan.. :)
--------------------------------------------------------------------------------------


PASTFUTURE
The Silent Stalker


A big thanks for all of you,my blog visitors. Feel free to read the entries and enjoy yourself listening to my blog's theme song. Do leave your footprints at the 'chatting' space provided. I'll follow you guys back.

Stalker[s]





  Stalker[s]
Click "LIKE" first
Daisypath Happy Birthday tickers
Stalking..

Archive